





## Towards an Electric Mobility Era in Thailand

Updated on September 12th, 2022

Date: Thursday 22<sup>nd</sup> September Time: 14.00-18.00 hrs. & 18.00-20.00 hrs.

Venue: Marriott Executive Apartments, Sukhumvit 24 Participants: 80-100 persons

## Official Agenda

Timing	Duration	Detail	Presenter
14.00-14.30	30 mins	Registration	
14.30-14.45	15 mins	Welcome	Mr. Stefan Heuer TEBA President Mr. Michael Welser GTCC President
14.45-15.00	15 mins	Opening remark Current situation of Automotive Industry in Europe	H.E David Daly EU Ambassador
15.00-15.15	15 mins	Topic TBC	M.L Chayotid Kridakon Advisor to the Prime Minister
15.15-15.40	20 mins 5 mins	EV 3 Package Group Photo	Mr. Nuttakorn Utensute Excise Principal Advisor
15.40-16.00	15 mins 5 mins	Topic TBC Intro/Question led to Panel Discussion	Mr. Ron Sirivanasadha BMW
16.00-16.20	15 mins 5 mins	Energizing the Next Generation of Powertrains in Thailand Intro/Question led to Panel Discussion	Mr. Martin Knoss Robert Bosch
16.20-16.40	15 mins 5 mins	Powering through the Challenges for an EV Supply Chain Intro/Question led to Panel Discussion	Mr. Bjoern Voss P3 Group
16.40-17.00	20 mins	Coffee break	
17.00-17.55	55 mins	Panel Discussion + Q&A (BMW, Robert Bosch, P3 Group, Mercedes-Benz)	Panelists+ Moderators
17.55-18.00	5 mins	Closing	Mr. Stefan Heuer
18.00-20.00		Networking	

Remark: The above agenda is subject to change without prior notice.

Bangkok 10110, THAILAND